Praktijk Eenzijn in Nijmegen

Praktijk Eenzijn: Genieten en weer zin in de toekomst!

Over Praktijk Eenzijn

Praktijk Eenzijn valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Nijmegen.

De drijvende kracht achter Praktijk Eenzijn is Gonnie Lamers. Gonnie heeft als missie om u te kunnen laten genieten van het hier en nu en te zorgen dat u weer zin krijgt in de toekomst.

Gonnie werkt al diverse jaren met het thema eenzaamheid. Helaas zijn sommige mensen vaak eenzaam. Als ervaringsdeskundige helpt Gonnie u graag om uit deze eenzaamheid te komen en een gelukkig leven te leiden.

Ook kunt u bij Praktijk Eenzijn ook terecht voor de cursus 'creatief leven' en de helingsmethode Acces Consciousness.

Bent u (hoog)gevoelig en voelt u zich vaak ongelukkig, gespannen of mist u bijvoorbeeld wat passie in uw leven? Dan helpt Praktijk Eenzijn u graag om op ontdekkingstocht te gaan en te vinden wie u bent. U kunt zo alles wat u belemmert weer laten gaan.

Praktijk Eenzijn helpt u zo om weer beter te kunnen slapen, zin hebben in uw toekomst, plannen te maken, zelfvertrouwen te krijgen en plezier te hebben!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Eenzijn? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Eenzijn uit de rubriek paramedisch centrum uit Nijmegen is gevestigd aan de Wachterslaan 349 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81442989.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Eenzijn zijn o.a. :