Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst in Nijmegen

Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst

Over Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst

Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Nijmegen.

Welkom op de profielpagina van Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst uit Nijmegen.

Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst biedt u massages, coaching en huidverzorging. Hier kun je contact maken met je gevoel, met je eigen wijsheid, je kwaliteiten en je mogelijkheden.

Geestelijke gezondheid en lichamelijke gezondheid zijn met elkaar verbonden. Als u zich moe of somber voelt, kunnen lichamelijke klachten de kop opsteken. Verkoudheid, griep en spierpijn kunnen de gevolgen zijn van een minder goede geestelijke gezondheid. Daarom biedt Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst u zowel massages als personal coaching aan.

Een massage is een van de mooiste cadeaus die je jezelf of een ander kunt geven. Daarom kunt u bij Praktijk voor bewustwording cadeaubonnen kopen voor een heerlijke massage of huidbehandeling.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden. Neem dan eens een kijkje op hun eigen website. Daar vindt u haar tarieven en nog veel meer handige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst uit de rubriek paramedisch centrum uit Nijmegen is gevestigd aan de Lorkenstraat 44 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24894530.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor bewustwording Laura Stronkhorst zijn o.a. :