Ârati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk in Malden

Ârati’s Touch brengt je in contact met je energie, je vrijheid en je levenslust, en met al je verborgen talenten en innerlijke schoonheid die we samen weer zichtbaar maken.

Over Ârati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk

Ârati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Ârati’s Touch brengt je in contact met je energie, je vrijheid en je levenslust, en met al je verborgen talenten en innerlijke schoonheid die we samen weer zichtbaar maken. Gewoon, omdat je nieuwsgierig bent naar jezelf of, als je op een punt in je leven bent gekomen waarop (lastige) vragen zich opdringen.

Bij een bezoek aan mijn praktijk kun je altijd rekenen op een warme ontvangst met een kopje thee om je de gelegenheid te geven om even ‘aan te komen’. Met liefdevolle aanraking, massage, ademwerk en coaching ga je op ontdekkingstocht en vind je je eigen antwoorden.

Je kunt bij me terecht voor:

Deep Touch ontspannings- of bewustwordingsmassage Transformational Breath® ademsessie(s): eindelijk ‘uit je hoofd’ Intimiteitscoaching Tantrische sessies voor vrouwen, inclusief yoni massage en de-armouring indien gewenst. Gericht op sexual healing. Tantrische sessies voor mannen in een traject (geen erotische dienstverlening)

Kijk voor meer informatie op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ârati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Eikendreef 16 in Malden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40066052.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ârati Touch Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk zijn o.a. :