Rijschool Emmy in Groesbeek

Rijschool Emmy: Professionele rijschool.

Over Rijschool Emmy

Rijschool Emmy valt onder de rubriek rijschool uit Nijmegen.

Rijschool Emmy verzorgt rijlessen in Nijmegen en omgeving. Rijschool Emmy is de meest moderne en betrouwbare rijschool in onze regio. Met onze trendy uitstraling en geleverde kwaliteit, is rijschool Emmy al 26 jaar een begrip in de regio.

Het geven van rijlessen is meer dan het geven van instructies omtrent verkeersregels, over hoe te handelen in bepaalde verkeerssituaties en over hoe om te gaan met het voertuig. Een bijzonder belangrijk aspect in het gehele proces is, dat de leerling zich op zijn gemak voelt.

Wie kan bij ons terecht?

Elke leerling is anders. Sommige leerlingen zijn gewend om dagelijks naast de bestuurder in een auto te zitten. Anderen zitten slechts zelden in een auto. Sommige zijn van nature zelfverzekerd en stappen zonder zenuwen achter het stuur. Anderen daarentegen zijn minder zeker over hun eigen capaciteiten en hebben dus een andere benadering nodig.

Rijschool Emmy is Faalangst / Rijangst gecertificeerd. Faalangst is de angst om te falen, te kort te schieten of om aan bepaalde verwachtingen van jezelf of anderen niet te kunnen voldoen. Het is natuurlijk heel vervelend als je tijdens een rijles een prestatie wil leveren, maar er onzeker over bent dat je het niet gaat halen. Rijschool Emmy helpt u graag om hier overeen te komen.

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust een kijkje op de website. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Emmy uit de rubriek rijschool uit Nijmegen is gevestigd aan de Bredeweg 11B in Groesbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22223214.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Emmy zijn o.a. :