Rijschool Quik in Nijmegen

Rijschool Quik: Rijopleiding op maat.

Over Rijschool Quik

Rijschool Quik valt onder de rubriek rijschool uit Nijmegen.

Zoekt u een rijschool die rijopleidingen op maat kan aanbieden? Dan bent u bij Rijschool Quik aan het juiste adres. Rijschool Quik is een opvallende en trendy rijschool welke erg populair is bij de jeugd. Als cursist staat u bij Rijschool Quik altijd centraal. Rijschool Quik is een moderne BOVAG kwaliteitsrijschool.

Rijles op maat

Rijschool Quik biedt goede begeleiding tijdens de lessen aan. Vanaf de eerste les krijgt u een instructiekaart waar de voortgang per onderdeel wordt bijgehouden. U hebt zo continu inzicht in uw vorderingen. De rijlessen zullen op uw vordering worden aangepast. Niet iedereen is gelijk en daarom biedt Rijschool Quik rijles op maat aan.

Het advies van Rijschool Quik is om minimaal 2 keer per week 1 rijles van 60 minuten te voldoen. Rijschool Quik gaat er altijd voor dat de cursist de 1e keer slaagt. Met pakket B wordt deze kans verhoogd. Mocht u namelijk niet de 1e keer slagen, dan krijgt u een gratis herexamen!

Heeft u een vraag aan Rijschool Quik? Neemt u dan contact op. Rijschool Quik staat u graag te woord. U kunt ook altijd de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rijschool Quik uit de rubriek rijschool uit Nijmegen is gevestigd aan de Aubadestraat 3 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-3788706.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Rijschool Quik zijn o.a. :