Rijwielhandel de Concurrent in Nijmegen

Rijwielhandel de Concurrent uit Nijmegen heeft geen profiel.

Wat doet Rijwielhandel de Concurrent in Nijmegen

Rijwielhandel de Concurrent is een fietsen uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de Van Trieststraat 23. Het telefoonnummer van Rijwielhandel de Concurrent in Nijmegen is 024-3231819.

Is Rijwielhandel de Concurrent in Nijmegen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Rijwielhandel de Concurrent in Nijmegen valt onder de rubriek fietsen. Een fietsen uit Nijmegen levert onder andere :

Wij hebben alleen gebruikte fietsen vanaf 30 euro Reparatie in 1 dag gereed: s morgens brengen s middags klaar. Grote keuze aan sloten vanaf 3 euro. Een grote keuze aan gebruikte onderdelen. Nu ook 1 uur service Wij hebben ook een ophaal en breng service. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Jonas vrijdag 16 januari 2015

0,5 sterren

“Rijwielhandel De Concurrent is een verschrikkelijke zaak! Na een uitgevoerde reparatie aan mijn fiets bleek deze al gauw gewoon nog met de zelfde problemen te kampen. Bij terugkeer naar de zaak werd er geweigerd om mij mijn geld terug te geven, en ook om de reparatie nog eens, fatsoenlijk, uit te voeren. Vervolgens werd ik op bijzonder onbeschofte wijze de deur gewezen. Ik zou het iedereen ten zeerste af te raden hier ooit een voet binnen de deur te zetten!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.