Rob Sanders Coaching in Nijmegen

You can do anything you set your mind to

Over Rob Sanders Coaching

Rob Sanders Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Rob Sanders is de drijvende kracht achter Rob Sanders Coaching. Naast mijn eigen coachpraktijk ben ik als Master Burn-out coach aangesloten bij VitaliteitsGroep Nederland. Ik ben gedisciplineerd, teamgericht, integer, accuraat, analyserend, effectief onder druk en zie altijd kansen en mogelijkheden door mijn positieve instelling. Voor mij is blijven leren en mijzelf ontwikkelen een belangrijke drijfveer . Ik haal voldoening uit het door mensen in hun kracht te zetten.

Mijn aanpak houdt in dat ik in een kort traject ( daar ben ik voorstander van) ervoor zorg dat het geleerde c.q. veranderde gedrag in een relatief korte tijd gaat hechten. Ik combineer de aanpak met humor, confrontatie en met relativeren. Maar leg vooral de focus op jouw sterke punten.

Rob Sanders Coaching :

- Quick no-nonsense coaching

- Snel tot de kern komen

- Altijd comfortabel zijn

- Out of the box coaching

- Focus op kwaliteiten

- Sensitief provocatief

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rob Sanders Coaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Bijleveldsingel 68 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53964424.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Rob Sanders Coaching zijn o.a. :