SALON SOPHIA in Nijmegen

SALON SOPHIA | beautysalon

Over SALON SOPHIA

SALON SOPHIA valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijmegen.

In de nieuwe praktijk van Salon Sophia zult u zich direct op uw gemak voelen. De behandelingen en producten bij Salon Sophia zullen u verrassen. Bij Salon Sophia zijn zij gespecialiseerd in een tal van behandelingen zoals tanden bleken, waxen, microdermabrasie, tatoeage verwijderen en nog veel meer. Sophia van der Laak is sinds november 2018 trotse eigenaresse van Salon Sophia in Nijmegen. Zij is begonnen met tatoeage verwijderen omdat zij zelf ook een tatoeage verwijderd wilde hebben. In de tatoeage wereld ontdekte zij de mogelijkheden voor permanente make-up, daar van uit heeft zij de opleiding Permanente Make-up gevolgd. Daarna heeft zij de opleidingen voor MESO therapie, microdermabrasie, tanden bleken, waxen en gellak nagels gevolgd.

In Salon Sophia maken zij gebruik van een splinternieuw ingerichte praktijkruimte met de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur. Waarbij zij er veel aandacht schenken aan hygiƫne en schoonheid.

De behandelingen bij Salon Sophia zijn onder andere:

- Tanden bleken

- Anti-aging (microdermabrasie, mesotherapie, rf behandelingen)

- Cryolipolyse (geheel pijnloos vet verliezen door bevriezen)

- Waxen

- Bluesky Gellak

- Cavitatie (nieuwe methode voor overtollige vet verwijdering)

- Tatoeage verwijdering

- Permanente make-up

- Klassieke gezichtsbehandeling

- Radio Frequente stroom-behandeling (wordt toegepast om het collageen aanmaak van de huid te stimuleren zodat de huid weer strakker wordt)

- Pigmentvlekken verwijderen

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SALON SOPHIA uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijmegen is gevestigd aan de Pieter Zeemanstraat 1A in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38024381.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij SALON SOPHIA zijn o.a. :