SamenZonder in Molenhoek

SamenZonder: Rouw en verlies.

Over SamenZonder

SamenZonder valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

De drijvende kracht achter SamenZonder is Marcel van Zanten. Marcel heeft SamenZonder in 2012 opgericht en in 2018 is er een praktijkruimte aan huis gerealiseerd. In deze ruimte werkt Marcel samen met zijn partner Jacqueline Duynstee. Samen hebben zij twee volwassen zonen.

Marcel werkt inmiddels als fulltime trainer/coach en rouw- verliestherapeut. Marcel heeft 20 jaar ervaring met werken in het voorgezet onderwijs als leerlingbegeleider, dramadocent en ondersteuningscoördinator.

Jacqueline werkt ook als rouw- en verliestherapeut. Zij werkt met name met de doelgroepen kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel.

U kunt bij SamenZonder terecht voor diverse coaching en training trajecten. U kunt onder andere een keuze maken uit rouwcoaching, verliescoaching en trainingen en coaching voor leerlingen en docenten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan SamenZonder? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SamenZonder uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Middelweg 82 in Molenhoek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24131063.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij SamenZonder zijn o.a. :