Schoonheidssalon B-Pretty in Lent

SCHOONHEIDSSALON B PRETTY Het momentje voor jezelf!!!!

Over Schoonheidssalon B-Pretty

Schoonheidssalon B-Pretty valt onder de rubriek schoonheidssalon in Nijmegen.

Bernadette van Gelder is de drijvende kracht achter schoonheidssalon B pretty.

Aandacht, ontspanning en huidverbetering staan centraal in mijn salon. Mijn doel als schoonheidsspecialiste is om elke huid op haar best te krijgen en u hét momentje voor uzelf te laten beleven.

In mijn salon werk ik met producten van IK Skin Perfection. Een 100% natuurlijke lijn zonder overbodige geur- en kleurstoffen. Daarnaast werk ik met Milu, een fris, jong en Nederlands merk. Met de huidverbeterende sheetmaskers van Milu kun je extra variatie geven aan jouw behandeling en geeft het je huid een extra boost.

Belangrijk is om te weten dat stress, verkeerde voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, auto gassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken in de huid. Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid. Omdat geen mens hetzelfde is en zo ook geen huid gelijk is, wordt er bij elk bezoek een huidanalyse gedaan. We hebben maar één huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Uw huid speelt een belangrijke rol bij uw eerste indruk bij andere. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen alleen een luxe maar ook een noodzaak.

Diensten van Schoonheidssalon B-Pretty:

- Gezichtsbehandelingen

- Harsen/Epileren/Verven

- Wimperextensions

- Visagie

- Handen & Voeten

Voor alle mogelijkheden of meer informatie verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon B-Pretty uit de rubriek schoonheidssalon uit Nijmegen is gevestigd aan de Castiliëstraat 34 in Lent. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23203245.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon B-Pretty zijn o.a. :