Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen in Nijmegen

Sharon van den berg Ayurvedische Massage Nijmegen | Praktijk voor therapeutische en ayurvedische massage in Nijmegen.

Over Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen

Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen valt onder de rubriek massage in Nijmegen.

Sharon van den Berg is Ayurvedisch massagetherapeut in Nijmegen. De belangstelling van Sharon gaat al heel lang uit naar een evenwichtig leven, zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Jaren geleden kwam Sharon in contact met de Ayurveda waar zij veel baat bij heeft gehad en nog steeds heeft. Daarvan uit groeide haar interesse om zelf de opleiding te gaan volgen aan de hogeschool Ayurveda in Nijmegen.

Sharon heeft ook andere massagetechnieken eigen gemaakt onder andere uit de tuina massage en cuppen. Bij Annemiek Douw heeft zij de cursussen Werken in de aura lagen door middel van magnetiseren gevolgd. Tijdens het masseren kwam Sharon er steeds meer achter dat zij heel intuïtief werkt en daardoor heeft zij haar eigen vorm gecreëerd. Sharon vindt het interessant om kennis uit het Oosten en Westen te combineren. Naast haar praktijk werkt zij al jaren in een sensorische panel van een Internationaal bedrijf en beoefent zij al jaren zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie is een pad voor mensen die betekenis willen geven aan hun leven en op zoek zijn naar een praktische vertaling van spiritualiteit. In de praktijk van Sharon brengt zij mensen vanuit aanraking, rust en ontspanning meer in balans en helpt zij hen meer te gaan leven vanuit hun "vrije zelf" (ongeconditioneerde zelf.

De verschillende behandelingen die Sharon biedt zijn onder andere:

- Therapeutische bewustwording massage

- Ayurvedische massage

- Ayurvedische hoofdmassage, marmapunten gezicht en rug

- DRY Cupping, rug en voetmassage

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen uit de rubriek massage uit Nijmegen is gevestigd aan de St. Annastraat 282 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41373959.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen zijn o.a. :