Shirlouette in Beuningen

Lingerie op maat gemaakt.

Over Shirlouette

Shirlouette valt onder de rubriek lingerie uit Nijmegen.

Shirley is sinds 2014 eigenaresse van Shirlouette. U kunt bij Shirlouette terecht voor lingerie op maat.

Iedere vrouw kent het gevoel wel. Je stapt een lingerie winkel binnen en jouw maat hangt er weer eens niet bij. Of altijd maar schouderbandjes die afzakken. De beugels prikken in mijn ribben enz. enz.

Shirley de la Croix maakte als jong meisje allerlei mode creaties met haar Pfaff machine en later haar eerste beha. Shirley heeft het ontwerpen en vervaardigen van een beha altijd als een boeiend proces gezien en daarom heeft zij diverse cursussen en workshops gevolgd.

Shirley is eerst voor zichzelf gaan ontwerpen en later ook voor anderen. Zij heeft als missie om vrouwen zich ervan bewust te kunnen maken dat goed passende lingerie erg belangrijk is. Het kan je helpen om van bepaalde klachten af te komen of om je zekerder te laten voelen.

Shirlouette is er ook voor vrouwen die door borstkanker zijn getroffen. Shirlouette biedt namelijk comfortabele prothese lingerie op maat aan. Je krijgt goed en eerlijk advies en de lingerie die comfortabel is om te dragen.

Mooie lingerie is voor iedereen. Ook wanneer u een borstprothese draagt!

U kunt de website van Shirlouette bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Shirlouette? Neemt u dan contact op of kom eens langs.

Groet, Shirley de la Croix


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shirlouette uit de rubriek lingerie uit Nijmegen is gevestigd aan de Zonnebloemveld 3 in Beuningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15116375.

Diensten en producten voor lingerie

Trefwoorden die horen bij Shirlouette zijn o.a. :

Nieuws van Shirlouette in Beuningen

Advies over prothese lingerie of reparatie aan lingerie

Advies over prothese lingerie of reparatie aan lingerie

Wil je geadviseerd worden over welke lingerie het beste bij jou past? Of heb je een reparatie aan je beha of wil je een prothese voorziening laten maken in je beha?

Prothese beha op maat gemaakt door Shirlouette

Prothese beha op maat gemaakt door Shirlouette

Comfortabele prothese lingerie op maat