Snoek Beenmode & Bodyfashion in Nijmegen

Snoek Beenmode & Bodyfashion | Alles voor alle benen.

Over Snoek Beenmode & Bodyfashion

Snoek Beenmode & Bodyfashion valt onder de rubriek kledingwinkel in Nijmegen.

Snoek Beenmode & Bodyfashion is in de jaren zeventig ooit klein begonnen als ''Beenmode Speciaalzaak'' in de Molenpoortpassage en inmiddels uitgegroeid tot een zaak van allure in de gezellige Ziekestraat in Nijmegen.

Bodyfashion maakt tegenwoordig ook deel uit van het assortiment bij Snoek Beenmode & Bodyfashion. Bij Snoek Beenmode & Bodyfashion treft u een breed assortiment van sokken tot ondergoed. Maar ook veel mooie basis tops, shirts en body's. Bij Snoek Beenmode & Bodyfashion hebben zij voor elk wat wils. Want het assortiment is niet alleen voor dames maar ook voor kinderen en heren. Snoek Beenmode & Bodyfashion kunt u ook altijd persoonlijk en deskundig advies krijgen.

Snoek Beenmode & Bodyfashion heeft naast haar zeer uitgebreide basis collectie beenmode, die zij het hele jaar door goed op voorraad hebben. Kunt u zich ook laten verrassen door haar wisselende seizoenscollectie. Ieder seizoen staat er weer een hele rij fantasiepanty's, maillots, kniekousen, sokken enzovoort bij Snoek Beenmode & Bodyfashion in de winkel, volgens de laatste trends in verschillende kleuren en motieven.

Zoekt u een specifieke kleur of print bij een bepaald kledingstuk? Snoek Beenmode & Bodyfashion adviseert om uw kledingstuk mee te nemen. Alles staat op benen gepresenteerd of zij hebben stalen van de verschillende panty's en kleuren die we onder uw kledingstuk kunnen houden. Zo kunnen zij samen met u op zoek naar de juiste finishing touch van uw outfit.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een bestelling plaatsen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Snoek Beenmode & Bodyfashion uit de rubriek kledingwinkel uit Nijmegen is gevestigd aan de Ziekerstraat 45 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-3225921.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Snoek Beenmode & Bodyfashion zijn o.a. :