Spectus Coaching in Nijmegen

Spectus Coaching | Doelgericht werken aan persoonlijke verandering.

Over Spectus Coaching

Spectus Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Er kunnen dingen op je weg komen die ons uit evenwicht brengen. Dan is je gelukkig voelen ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Je houdt het nog een hele tijd vol, werkt harder en wilt niet opgeven. Maar na verloop van tijd merk je dat het je teveel is en moet er iets veranderen.

Jij hebt hier zelf invloed op. Met de juiste ondersteuning van Spectus Coaching krijg je inzicht in je patronen die je hebt aangeleerd om met (moeilijke) situaties om te gaan. Soms is een kleine verandering in deze patronen al voldoende om je beter te voelen.

Spectus Coaching biedt coaching bij:

- Personal Coaching (Toe aan een nieuwe stap? Meer vitaliteit in je leven? Uit de stress en meer balans?)

- Relatie coaching (Meer levensgeluk met elkaar? Wat is eigenlijk een goede relatie?)

- Coaching voor werknemers (Wil je meer arbeidsgeluk? Duidelijker kunnen aangeven wat je grenzen en wensen zijn? Of hulp bij re-intergratie?)

- Coaching voor leidinggevenden (Hoe zorg jij ervoor dat jouw mensen in hun kracht komen, in het team goed samenwerken, gemotiveerd blijven en zich effectief kunnen inzetten zonder uitgeblust te raken?)

Ook kunt u bij Spectus Coaching terecht voor Counselling. Counselling is een pragmatische, resultaatgerichte vorm van emotionele hulpverlening met als doel het weer in balans brengen van een cliënt of relatie. dit kan bijvoorbeeld door het oplossen van problemen, vinden van antwoorden en/of het ontwikkelen van bepaalde inzichten of sociale vaardigheden van de cliënt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spectus Coaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Annabellastraat 2 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-6630059.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Spectus Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Spectus Coaching in Nijmegen

Hulp bij je scheiding

Hulp bij je scheiding

Herstel na je scheiding. Scheiding is nooit leuk. Alleen maar verliezers?