Spirit in Style in Nijmegen

Spirit in Style: Spirituele cadeau- én exclusieve sieradenwinkel.

Over Spirit in Style

Spirit in Style valt onder de rubriek kado winkel uit Nijmegen.

Spirit in Style is een spirituele cadeau- en exclusieve sieradenwinkel. De winkel is sfeervol en mooi ingericht. Bij Spirit in Style staan kwaliteit, aandacht en service zeer hoog in het vaandel. U kunt bij Spirit in Style terecht voor een ruim assortiment artikelen op het gebied van bewustwording en esotherie.

Daarnaast heeft Spirit in Style een leuk assortiment aan edelstenen en mineralen. Spirit in Style is trots op de mooie collectie handgemaakte exclusieve zilveren sieraden op basis van (half) edelstenen, mineralen en schelpen. U ziet op de website het aanbod in artikelen staan.

Naast de sieraden en cadeaus kunt u bij Spirit in Style ook terecht voor (spirituele) workshops en consulten, zoals de bijzonder healing sessie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website van Spirit in Style eens bekijken. Heeft u een vraag aan Spirit in Style? Schroomt u dan niet om deze te stellen. U zal altijd netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Spirit in Style uit de rubriek kado winkel uit Nijmegen is gevestigd aan de Lange Hezelstraat 27-29 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-3880229.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Spirit in Style zijn o.a. :