,t Winkeltje Antiek in Nijmegen

Een mooie uitgebreide webwinkel!!!

Over ,t Winkeltje Antiek

,t Winkeltje Antiek valt onder de rubriek antiek in Nijmegen.

Dhr. M. van Teeffelen is de drijvende kracht achter Het Winkeltje Antiek. Het Winkeltje Antiek bestaat inmiddels 52 jaar.

In 1968 is er met het Winkeltje in Nijmegen gestart. Waarbij de nadruk van het assortiment lag op gebruiksspullen, maar dan wel oud of antiek. Eind jaren 60 besloot de gemeente om de huisjes op te gaan knappen. Maar de panden waren in zo’n slechte staat dat men heeft besloten om ze af te breken en opnieuw op te bouwen, toen bleek dat de originele bouwtekeningen niet meer te vinden waren en niemand meer wist hoe het nu eigenlijk in elkaar had gezeten. Men heeft toen aan de hand van foto’s en tekeningen de huizen weer gereconstrueerd, waarbij een deel van de bouwmaterialen van destijds werd hergebruikt. En in 1970 was men klaar met het herstel. Dus sinds die tijd zit het Winkeltje Antiek op een van de mooiste plekjes van Nijmegen.

De tijden zijn inmiddels verandert, en ook wij gaan daarin mee, dus vandaar onze site met een uitgebreide webwinkel. Van Schilderijen tot zakhorloges. Van kandelaars tot sieraden.

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

,t Winkeltje Antiek uit de rubriek antiek uit Nijmegen is gevestigd aan de Sint Stevenskerkhof 45 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0243230829.

Diensten en producten voor antiek

Trefwoorden die horen bij ,t Winkeltje Antiek zijn o.a. :