Tlichteraan in Nijmegen

Het ligt er aan wat jij wilt in de voormalige lichtfabriek!

Over Tlichteraan

Tlichteraan valt onder de rubriek workshops uit Nijmegen.

Bent u graag creatief bezig maar heeft u hier thuis te weinig ruimte voor of heeft u gewoonweg niet de juiste materialen, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Gedurende de openingstijden kunt u van ons atelier een beetje uw atelier maken en aan uw schilderij werken wanneer het u uitkomt.

U kunt bij ons komen wanneer u wilt en daarnaast ook hoe lang u wilt, gebruik maken van onze materialen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Is uw schilderij nog niet af dan kunt u deze gewoon achterlaten in het atelier en hier een andere keer aan verder werken.

Onze werkwijze en unieke vorm van begeleiding maakt het Open Atelier een plek waar iedereen zich op een eigen persoonlijke manier en tempo kan ontwikkelen. Iedereen heeft een persoonlijke webpagina waar deze ontwikkeling zichtbaar in beeld gebracht wordt. Is uw schilderij klaar en wilt u het graag onder de aandacht brengen dan is dit intern mogelijk, vanuit ons bestaande netwerk kunt u uw eigen werk exposeren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tlichteraan uit de rubriek workshops uit Nijmegen is gevestigd aan de Gorterplaats 13 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20075692.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Tlichteraan zijn o.a. :