Traas ongediertebestrijding in Blitterswijck

Specialist in het bestrijden van ongedierte in Nijmegen!

Over Traas ongediertebestrijding

Traas ongediertebestrijding valt onder de rubriek ongediertebestrijding uit Nijmegen.

Als ongedierte bestrijder zijn wij al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het voorkomen, bestrijden en het weren van alle soorten ongedierte. Traas ongediertebestrijding gebruikt de nieuwste methodes en vakkennis om uw problemen met ongedierte op te lossen! Wij zijn op de hoogte van de beste methoden en middelen voor het bestrijden en weren van bijvoorbeeld boktor en houtworm, wespen, muizen en ratten, mieren, mollen, vogels en duiven, schimmels (zwammen) en nog veel meer ongedierte. Traas Ongediertebestrijding is uw lokale specialist in het bestrijden van ongedierte!

Ongediertebestrijding: Ongedierte heeft vaak een vervelende en nadelige werking op de mens. Denk maar eens aan een wespensteek, vele vliegen, kakkerlakken in voeding, maar ook houtworm en zwammen die uw woning of meubels kunnen vernielen. Bij Traas Ongediertebestrijding bent u aan het juiste adres om van deze vervelende plaag af te raken, Traas Ongediertebestrijding heeft innovatieve producten en diensten om ongedierte te bestrijden en te voorkomen.

Ongediertepreventie: Ook binnen uw bedrijf kan ongedierte vaak grote en nadelige gevolgen hebben. Vooral bedrijven die met voedingsmiddelen werken zullen dit probleem zeker herkennen. De moderne klant is kritisch en zal wegblijven uit bedrijven waar overlast is door: vliegen, kakkerlakken, muizen, ratten en ander ongedierte. Onderschat ook voor u zelf de schade aan uw producten niet.

Building care: Traas Building Care is een speciale tak van Traas Ongediertebestrijding, die zich vooral bezig houdt met bescherming, onderhoud en specialistische taken aan gebouwen. Kijk voor de mogelijkheden op de site!

Winter service: Wij doen aan gladheidsbestrijding in opdracht van wegbeheerders, particulieren, bedrijven (bedrijfsterreinen) en parkmanagement. Dit in samenwerking met lokale partners. Daarnaast verkopen en verhuren wij (gevulde) zoutkisten, zoutstrooiers en sneeuwschoppen. Via onze webshop is het mogelijk om dit te bestellen.

Nature Care: Traas ongediertebestrijding is al jaren actief met het uitvoeren van milieuvriendelijke bestrijding. Om dit meer kracht bij te zetten is de afdeling Traas Nature Care opgericht. Faunavoorzieningen, zoals een insectenmuur, vogeldakpannen/-potten of leefruimte voor kleine zoogdieren, zorgen voor een verrijking van diersoorten rond uw huis, in uw tuin en in park of groenstrook. Voor de mogelijkheden kunt u terecht in onze webshop of op de website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22605746.

Diensten en producten voor ongediertebestrijding

Trefwoorden die horen bij Traas ongediertebestrijding zijn o.a. :