Up Your Life Coaching in Wijchen

Met een klein gebaar kun je al een grote beweging veroorzaken.

Over Up Your Life Coaching

Up Your Life Coaching valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Mevr. M. Gommers is de drijvende kracht achter Up Your Life Coaching. Veranderen begint met een eerste stap. Ik kan je helpen met het vinden van de motivatie voor die eerste kleine stap (en de stappen erna natuurlijk ook). Vergelijk het maar met een spiegelglad meer dat je aanraakt met je vinger. De kringen worden groter en groter en de effecten zijn groots!

De diensten die ik aanbied zijn: - Leefstijlcoaching; we brengen jouw situatie in kaart en jij bepaalt waar je aan wilt gaan werken. Eerst bepalen we een doel, vervolgens werk je er met kleine stapjes heen. Een blijvende gedragsverandering is het resultaat.

- Begeleiding bij burn-out; we werken eerst aan lichamelijk herstel en kijken vervolgens welke valkuilen aangepakt kunnen worden.

- Stresspreventie; Up Your Life biedt een traject op maat, waarbij je leert hoe je je fitter en meer ontspannen kunt gaan voelen.

- Stoppen met roken; een traject van in totaal 10 gesprekken. We praten o.a. over de reden dat je rookt, over eerdere stoppogingen en over moeilijke momenten. Hierdoor ontstaat dieper inzicht in je rookgedrag en kunnen we een plan maken. Je bepaalt zelf de datum waarop je gaat stoppen. Er is veel ruimte voor terugvalpreventie en nazorg.

Ga voor meer informatie en de mogelijkheden naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Up Your Life Coaching uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Klompenmaker 24 in Wijchen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21816388.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Up Your Life Coaching zijn o.a. :