Verkleij Mediation in Druten

Verkleij Mediation uit Druten heeft geen profiel.

Wat doet Verkleij Mediation in Druten

Verkleij Mediation is een mediation uit Nijmegen. Men is gevestigd aan de Van Heemstraweg 123. Het telefoonnummer van Verkleij Mediation in Druten is 06-17500892.

Is Verkleij Mediation in Druten uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Nijmegenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Verkleij Mediation in Druten valt onder de rubriek mediation. Een mediation uit Nijmegen levert onder andere :

Wanneer u en uw partner gaan scheiden breekt er een onzekere tijd aan waarin veel zaken geregeld moeten worden, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn moet alles duidelijk op papier komen te staan. De hulp van een mediator kan hierbij heel prettig zijn! Een mediator is namelijk onpartijdig en bemiddelt tussen beide partijen wanneer jullie er samen niet meer uitkomen. De drijvende kracht achter Verkleij Mediation is Grietje Verkleij, voor Grietje is het belangrijk dat mensen elkaar echt zien en dat ze luisteren naar elkaar. Alleen dan kun je er samen uitkomen! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander mediation

  • Bmiddl.nl Mediationgroep Nijmegen

    Mediation met een directe aanpak!. Trefwoorden van Bmiddl.nl Mediationgroep Nijmegen : mediation aan huis, mediation bij jou thuis, bemiddeling bij scheiding, bemiddeling bij echtscheiding, mediation bij echtscheiding, advies bij scheiden, opstellen ouderschapsplan, mediation praktijk, mediation bij conflict, mediator, financiele situatie bij scheiding in kaart brengen, scheiden en kinderen.

    tel. 06-24695994, graafseweg 274, 6532ZV in nijmegen

    Meer over Bmiddl.nl Mediationgroep Nijmegen contact website