Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx in Nijmegen

Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx

Over Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx

Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx valt onder de rubriek coaching uit Nijmegen.

Bij Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx kunt u terecht voor professioneel voedingsadvies op maat. Marie-Louise bezit de kennis en de ervaring om jou op weg te helpen.

Ieder mens is anders, ook in zijn eetgewoonten en smaakvoorkeuren. In mijn behandeling als diƫtist richt ik me daarom op maatwerk. Tijdens het eerste bezoek stel ik veel vragen: over uw eetgewoontes, uw woonsituatie, uw gezondheid en de mogelijke beperkingen die u ervaart, uw medische gegevens, uw verwachtingen en uw wensen. Daarna stel ik in overleg met u een behandelplan op waarin duidelijk de doelen staan waar u naar streeft.

Na ons eerste gesprek stuur ik u suggesties voor verschillende maaltijden (ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes).

In de volgende gesprekken bespreken we uw vorderingen en problemen waar u tegenaan loopt. Uiteraard zal ik ook zo goed mogelijk antwoord geven op uw eventuele vragen.

Wilt u graag een afspraak maken? Of wilt u graag meer weten? Neem dan eens een kijkje op mijn eigen website. Daar vindt u de informatie en de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Sint Annastraat 180 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 024-3294284.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Voedingsadviesburo Marie-Louise Klerx zijn o.a. :