WijSamenLeven in Elst

Holistische therapie

Over WijSamenLeven

WijSamenLeven valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Als je op een punt komt waarbij je voelt dat je best wel wat hulp kunt gebruiken. Als je jouw negatieve ervaringen wilt helen. Wanneer je jouw blokkades wilt verwijderen. Wanneer je je gedachten weer helpend wil laten zijn.

Als gids kan ik jouw pad beschijnen, zodat jij weer kunt leven vanuit de essentie. Als therapeut kan ik je in balans brengen en je energie weer laten stromen. Als coach kan ik je ondersteunen en helpen naar de volgende stap.

Ik help jou om: * Meer in balans te zijn * Een nieuw stap te durven zetten * Te leven vanuit de essentie Kom je maar niet verder, omdat het gewoonweg niet lukt? Weet je niet welke stap je nu moet zetten? Kan je hierin wat hulp gebruiken? Misschien houd "iets" je tegen. Ik werk in het energetisch veld en vanuit de essentie. Dit houdt in dat ik in een sessie jouw hele lichaam mee laat spreken. Om zo de kern van jouw hulpvraag te ontdekken en aandacht te geven. Zodat jij weer je stappen kunt zetten in jouw pad.

Als gids bied ik jou: - Persoonlijk overzicht. - Edelsteen die jouw proces ondersteunt. - Globaal plan hoe jij bij de essentie kunt komen. - Ondersteuningsadvies.

Als therapeut bied ik jou: - Kennismakingsgesprek (gratis). - Sessie van 1 a 1,5 uur in mijn praktijk. - Handige tips en tools. - Evaluatiegesprek.

Als coach bied ik jou: - Coachsessie van 1 a 1,5 uur in mijn praktijk. - Praktische tools. - Boekentips, websitetips en nog veel meer. - Online aanvullende begeleiding (chat of mail).

In elke sessie vind ik het heel belangrijk dat jij de ruimte en de veiligheid voelt die jij nodig hebt. Cliƫnten die van mij een sessie hebben ontvangen geven mij ook altijd terug dat zij zich rustig, veilig en gemakkelijk hebben gevoeld.

Mijn naam is Judith Harmelink. Met veel liefde en passie heb ik WijSamenLeven opgericht. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is als je niet lekker in je vel zit. En vooral als je geen idee hebt waarom je niet lekker in je vel zit. Als therapeut kan ik je helpen om je lichaamstaal te begrijpen. Om zo weer beter in je lichaam te komen, te zijn.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

WijSamenLeven uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Bachstraat 66 in Elst. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40250870.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij WijSamenLeven zijn o.a. :