Wunjo Coaching en Begeleiding in Arnhem

Welkom bij | Wunjo Coaching en Begeleiding

Over Wunjo Coaching en Begeleiding

Wunjo Coaching en Begeleiding valt onder de rubriek coaching in Nijmegen.

Ik ben Martin Baptist en ben de drijvende kracht achter Wunjo Coaching en Begeleiding.

Ik ben al enige jaren bezig op dit gebied en aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging NOBCO voor coaches.

Uiteraard is het voor een coach net als voor iedere andere vakgroep belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dat is wat ik ook doe door regelmatig opleidingen en cursussen te volgen. Aangesloten bij een beroepsgroep en regelmatig zelf intervisie en supervisie te ondergaan.

Dus ben je op zoek naar een coach of begeleiding? Zoek dan niet verder, je bent aan het juiste adres bij Wunjo Coaching en begeleiding.

De diensten die aangeboden worden bij Wunjo Coaching en Begeleiding zijn:

- Provocatief Coachen, is een methode die niet de oplossing zoekt voor de cliënt, het dient ertoe dat de cliënt deze zelf opzoekt. Provocatief coachen is af en toe een beetje shock and awe. Het doet je een beetje met de mond vol tanden staan. Het zet ja aan het denken en dat is juist wat we willen toch? De cliënt komt uiteindelijk zelf met een oplossing. Dit doe je door bijvoorbeeld absurde oplossingen te bedenken, het voordeel van het probleem te vergroten.

- Wandelcoaching, bewegen stimuleert je bloedsomloop, kadert je gedachten, houdt je spieren gezond en zorgt voor de juiste hormoonhuishouding.

- Buiten bezigheden. Waar je o.a. gebruik kunt maken van; * De Zweethut | * Bosweekeinden

- Systemisch werk

Je hebt het altijd al in je gehad om volledig jezelf te zijn. Je hoeft het alleen maar te willen aanschouwen en in je op te nemen.

Ben je geïnteresseerd ? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Wunjo Coaching en Begeleiding. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wunjo Coaching en Begeleiding uit de rubriek coaching uit Nijmegen is gevestigd aan de Johan de Wittlaan 133 in Arnhem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10400317.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wunjo Coaching en Begeleiding zijn o.a. :

Nieuws van Wunjo Coaching en Begeleiding in Arnhem

Provocatief Coach

Provocatief Coach

Afgelopen vrijdag met een toost en een glaasje Moët en Chandon en zeer tevreden het weekend ingeluid. Vrijdag heb ik de opleiding tot Provocatief Coach afgerond en ben ik weer een behoorlijke set skills rijker.