Zelf Consultancy in Heteren

U móet het wel doen maar hoeft het niet zelf te doen.

Over Zelf Consultancy

Zelf Consultancy valt onder de rubriek administratiekantoor uit Nijmegen.

U bent ondernemer en wilt uiteraard hier ook graag mee bezig zijn, administratieve taken en andere nevenactiviteiten horen hier wel bij maar belanden vaak op de stapel en wordt of vergeten of het blijft zo lang liggen dat u er een hele dag aan kwijt bent, hoe fijn is het dan om het uit handen te kunnen geven aan een professional....Ik neem met mijn professionele services uw neventaken uit handen, zodat u alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar u echt goed in bent!

Ik kan u helpen bij;

* ook voor kleine bedrijven of ZZP-ers * een achterstand die ingelopen moet worden. * wat extra werk om boetes te vermijden * een tijdelijk nieuw project wat extra ondersteuning vraagt. * hulp bij jaarovergang of maken van jaarverslag * een structurele reorganisatie van uw financiële administratie * tijdelijke ondersteuning van uw financiële team * hulp bij het doen van aangiften, contact met de belastingdienst

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zelf Consultancy uit de rubriek administratiekantoor uit Nijmegen is gevestigd aan de Uilenburgsestraat 5-13 in Heteren. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25058880.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Zelf Consultancy zijn o.a. :