€ 5,- Korting op een massage voor nieuwe klanten!

Boek een massage en ontvang als nieuwe klant € 5,- korting op een therapeutische massage of ayurvedische ontspanningsmassage.

€ 5,- Korting op een massage voor nieuwe klanten!

Waarom kiezen voor een therapeutische massage:

Bij een therapeutische massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, visualisatie, magnetiseren en gesprek. Vanuit aanraking, rust en ontspanning kun je in contact komen met je 'ware zelf'. Dit is wie je in wezen bent, je ongeconditioneerde zelf. Je geconditioneerde zelf is hoe je door o.a. opvoeding en omgeving gevormd bent. De verbinding met je ware zelf/bron IS er gewoon altijd!

Door ontspanning, loslaten en weten dat het er is kom je tot rust en zodra je dat doet voel je weer de verbinding met je ware zelf omdat jij dan bent waar de verbinding, je ware zelf (altijd) is. Tijdens de massage kunnen eventuele blokkades zowel fysiek als emotioneel losgelaten worden. En kun je bewust worden van hoe je lichaam aan voelt en wat er in je leeft. Prana, je levensenergie, gaat vanuit aanraking weer stromen.

Waarom kiezen voor een ayurvedische massage:

De ayurvedische ontspanningsmassage zorgt er onder andere voor dat je ontspant en in contact komt met je lichaam. Ook werkt de ayurvedische massage reinigend en ontgiftend Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop, verlicht spierspanning en werkt stress verlagend. Doordat je lichaam en geest in evenwicht worden gebracht stimuleer je het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Deze actie geldt voor nieuwe klanten en is alleen geldig voor een therapeutische of ayurvedische massage.

Actie loopt t/m 31 januari 2021.

Geplaatst op maandag 23 november 2020.

Over Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen

Dit bericht is geschreven door Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen. Het bedrijf valt onder massage uit Nijmegen. Trefwoorden van Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen uit Nijmegen : ayurvedische massage, ontspanningsmassage, nijmegen, therapeutische massage, hoofdmassage, gezicht en rug massage, dry cupping,.

Lees meer over Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen.