BESTE HUIDEXPERT ZUID NEDERLAND

Cenzaa Nederland nomineert YourbeautyCare als Beste Huidexpert zuid Nederland

BESTE HUIDEXPERT ZUID NEDERLAND

Persbericht CENZAA ZET YOUR BEAUTY CARE IN DE SPOTLIGHTS MET NOMINATIE HUIDEXPERT AWARD

Cenzaa Nederland, het luxe huidverbeteringsmerk, heeft op 9 maart jl. de genomineerden van de felbegeerde Cenzaa Huidexpert Awards bekend gemaakt. Eén van de trotse genomineerden is salon Your Beauty Care. Die u met liefde en passie voor de huid, op professioneel topniveau begeleidt naar het beste resultaat in huidverbetering.

Your Beauty Care is genomineerd tot één van de beste huidexperts van Zuid-Nederland. Deze waanzinnige nominatie behaal je niet zomaar. De salon bezit een professionele uitstraling, waar aandacht en warmte voor de klanten en het optimale huidverbeteringsresultaat altijd het uitgangspunt zijn. Dit is dan ook niet onopgemerkt gebleven bij Cenzaa. Your Beauty Care, gevestigd in Beuningen heeft een geweldige nominatie gekregen en maakt daarmee een glansrijke kans voor de award in de categorie Beste Cenzaa Huidexpert van Zuid-Nederland!

Aandacht en Professionaliteit Deze prestigieuze award staat voor uitstraling, expertise en laat zien dat salons geweldige ondernemers zijn met vakmanschap en een waanzinnig professioneel salonplan. De bevindingen van de mystery guests en de Cenzaa vakjury resulteren in een eervolle nominatie. Alle Cenzaa-salons hebben een hoog niveau van vakkennis en bieden de kwaliteit die u van een Cenzaa-salon mag verwachten. De genomineerden hebben zich geweldig ontwikkeld en verdienen het om in de spotlights te worden gezet.

Uitreiking Awards Your Beauty Care is genomineerd samen met twee andere prachtige salons in de categorie Beste Cenzaa Huidexpert van Zuid-Nederland. De winnaar van de allerbeste salon wordt bekend gemaakt op 15 juni 2018.

Ontwikkeling Cenzaa-salons Met behulp van het Cenzaa Huidexpert Award programma worden onze salons continue ondersteund om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Zo kunnen zij u nog beter van advies voorzien en aandacht schenken aan uw specifieke huidwensen en -problemen. Your Beauty Care maakt kans op de prestigieuze award, heb jij de salon al een bezoekje gebracht?

Karpergracht 23 te Beuningen info@yourbeautycare.nl 06 40 85 86 57

Geplaatst op zaterdag 10 maart 2018.

Over Your Beauty Care

Dit bericht is geschreven door Your Beauty Care. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Nijmegen. Trefwoorden van Your Beauty Care uit Beuningen : gelaatsbehandeling, huidverbetering, peelings, Dermapen, bruidsarrangement, nagelverzorging, massage, schoonheidssalon, salon, schoonheidsspecialiste, natuurlijke producten, innovatieve technieken, schoonheidsbehandeling, lashlifting, wimpers, nagels, gellack, gelnagels.

Lees meer over Your Beauty Care.