huiswerkbegeleiding

leren plannen concentreren zelfstandig werken

huiswerkbegeleiding

Om huiswerk te kunnen maken en leren moet een kind onder andere kunnen plannen, concentreren en zelfstandig werken. Hoe blijft een kind gemotiveerd en hoe kan het de discipline opbrengen aan het huiswerk te gaan? Het aanleren en toepassen van deze vaardigheden gaat niet altijd vanzelf.

Het kan fijn zijn om op een rustige plek begeleiding te krijgen bij het huiswerk maken en / of bij het aanleren van leervaardigheden en -strategie├źn.

Samen Leren Werken kan daarbij helpen. Wij bieden begeleiding op het gebied van:

- agenda leren gebruiken, plannen van het huiswerk, het aanleren en oefenen van leerstrategie├źn en eigen leerstijl ontdekken, leren structureren, voorbereiden op toetsen; - motivatie, taak-werkhouding en concentratie; - sociale vaardigheden, waaronder ontdekken wat jouw sterke kanten zijn en hoe je deze in kunt zetten, contact maken, vragen stellen, feedback geven en complimenten ontvangen. Wil je meer weten, of ken je iemand die dit kan gebruiken? Bel of mail. info@samenlerenwerken.eu 0657011100

Geplaatst op zaterdag 30 september 2017.

Over Samen Leren Werken

Dit bericht is geschreven door Samen Leren Werken. Het bedrijf valt onder coaching uit Nijmegen. Trefwoorden van Samen Leren Werken uit Nijmegen : motoriek, huiswerkbegeleiding, huiswerkbegeleiding Nijmegen, RT, remedial teaching, leerstoornis, dyslexie, sociale vaardigheden training.

Lees meer over Samen Leren Werken.