Open dag bij Decorama

Na 3 jaar verbouwen open dag bij Decorama!

Open dag bij Decorama

MOLENHOEK - Na ruim 3 jaar is er weer een open dag bij Decorama Glas & Graveeratelier aan de Rijksweg 14-A te Molenhoek (voormalig pand Gelmo Hekwerken). De afgelopen 3 jaren is er binnen het nodige verbouwd met o.a. een speciale ruimte voor de kinder knutselclub en de buitengevel is vernieuwd. Het resultaat daarvan kunt u zelf komen beoordelen op zaterdag 10 juni van 10 tot 17 uur tijdens de open dag!

Naast verbouwen zijn er ook een aantal nieuwe machines aangeschaft en gebruiken ze nieuwe technieken die ze graag willen demonstreren. Tijdens deze dag kunt u ook zelf technieken en machines uitproberen. Ze zijn vooral trots op hun nieuwe laser graveer en snij machine, de spectaculaire mogelijkheden in verschillende materialen zijn deze dag te bewonderen. Een kleine opsomming van wat er allemaal te zien zal zijn:

Glas en spiegel snijden, zagen, boren, slijpen, stralen, graveren en smelten Graveren en snijden van: kunststoffen, leer, hout en metaal (alleen graveren). Voor de kinderen zijn er ook diverse demonstraties en workshops in de nieuwe workshopruimte.

Bent u ook benieuwd naar het resultaat van de verbouwing en wilt u ook zien welke technieken en mogelijkheden Decorama heeft toegevoegd aan het assortiment?

U bent van harte welkom op zaterdag 10 juni van 10 tot 17 uur, een hapje en drankje staat voor u klaar.

Adres: Rijksweg 14-A, 6584 AB Molenhoek (voormalig pand Gelmo Hekwerken) Tel: 024-6758758 Website: www.decorama.nl

Geplaatst op maandag 8 mei 2017.

Over Decorama Glas & Graveeratelier

Dit bericht is geschreven door Decorama Glas & Graveeratelier. Het bedrijf valt onder glas in lood bedrijf uit Nijmegen. Trefwoorden van Decorama Glas & Graveeratelier uit Molenhoek : glasatelier, graveeratelier, glas- en graveeratelier, spiegel geschenk, glas geschenk, unieke geschenken, mozaiëk workshop, workshop graveren, workshop glas smelten, zandstraal graveren, glas in lood geschenken, glas bewerkingen, glas mozaïek geschenken,.

Lees meer over Decorama Glas & Graveeratelier.