WAAROM een mannenhuid behandeld moet worden

wist je dat een mannenhuid sterk verschilt van die van een vrouw?

WAAROM een mannenhuid behandeld moet worden

Een mannenhuid heeft zo ook haar specifieke verzorging nodig, want een mannenhuid verschilt sterk met dat van een vrouw.

Doorgaans steviger, vetter en de talgproductie is anders. Daarnaast heeft de mannenhuid vaker last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor de huid. Verzorg je huid daarom dagelijks met frisse, matterende, hydraterende texturen, zodat de huidfuncties goed in balans gebracht kunnen worden en zorgen voor een fitte en egale huid.

Eens in de 6 weken kies je voor een intensief skincare moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van je dagelijkse gezichtsverzorging.

Welke voordelen biedt een op de mannenhuid afgestemde behandeling? Een gezichtsbehandeling reinigt je huid grondig, verbetert het aanzien van je huid en hydrateert je huid.

Vraag ons gerust om informatie we hebben een heerlijke gezichtsbehandeling ‘Especially for Men’. Zien we je snel?

Geplaatst op vrijdag 2 maart 2018.

Over Your Beauty Care

Dit bericht is geschreven door Your Beauty Care. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Nijmegen. Trefwoorden van Your Beauty Care uit Beuningen : gelaatsbehandeling, huidverbetering, peelings, Dermapen, bruidsarrangement, nagelverzorging, massage, schoonheidssalon, salon, schoonheidsspecialiste, natuurlijke producten, innovatieve technieken, schoonheidsbehandeling, lashlifting, wimpers, nagels, gellack, gelnagels.

Lees meer over Your Beauty Care.