Waarom je juist in de herfst een massage nodig hebt!

De herfst/winter is een koude periode. Hierdoor heeft je lichaam meer behoefte aan warmte. Een Ayurvedische ontspanningsmassage met warme kruidenolie is dan DE manier om je lichaam weer in balans te brengen.

Waarom je juist in de herfst een massage nodig hebt!

De herfst/winter is een koude periode waardoor Vata (lucht en ether) in je lichaam toeneemt. Hierdoor heeft je lichaam meer behoefte aan warmte. Een Ayurvedische ontspanningsmassage met warme kruidenolie is dan DE manier om je lichaam weer in balans te brengen. Het geeft je haar weer een mooie glans en verzorgt je huid die ook wat droger wordt in het gure herfstweer.

De herfst is ook een periode van introspectie. Je keert meer naar binnen zowel letterlijk als figuurlijk waardoor je wat rustiger aan gaat doen en ook tijd hebt om bij jezelf stil te staan.

5 Redenen om een massage te boeken: Helpt tegen herfst- en winterdip Beter voor je huid en haar, die worden namelijk droger tijdens de herfst Werkt als detox. Met meer energie en weerstand de winter in Het verwarmd je lichaam waardoor je minder stress ervaart

Geplaatst op woensdag 11 november 2020.

Over Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen

Dit bericht is geschreven door Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen. Het bedrijf valt onder massage uit Nijmegen. Trefwoorden van Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen uit Nijmegen : ayurvedische massage, ontspanningsmassage, nijmegen, therapeutische massage, hoofdmassage, gezicht en rug massage, dry cupping,.

Lees meer over Sharon van den Berg Ayurvedische Massage Nijmegen.